Serwetki papierowe to artykuły higieniczne, które powinny być częścią wyposażenia każdego baru, herbaciarni lub dowolnego lokalu podającego posiłki. Jakie rodzaje serwetek są najczęściej używane? Co powinno się mieć na uwadze przy ich zamawianiu?
Serwetki gastronomiczne – gdzie znajdą zastosowanie
Papierowe serwetki są stosowane we wszelkiego typu lokalach gastronomicznych – od barów szybkiej obsługi, przez pizzerie, przedszkolne i uniwersyteckie stołówki, sale bankietowe, kawiarnie, aż po bary mleczne. Te jednorazowe produkty higieniczne znakomicie zastępują klasyczne serwetki wytworzone z materiału, a jednocześnie pozwalają oszczędzić na kosztach magazynowania oraz ich czyszczenia. W sklepach dostępne są wszelkiego rodzaju serwetki papierowe – 1-warstwowe serwetki dyspenserowe wykorzystywane w lokalach samoobsługowych, a także wytrzymałe 2-warstwowe serwetki z włókniny, które nie rozrywają się w trakcie używania, dzięki czemu wspaniale spełniają swoje zadanie.
Serwetki gastronomiczne – wybierz najwyższą jakość
Chciałbyś wyposażyć swój lokal gastronomiczny w wysokiej jakości serwetki jednorazowe? Rozważ zakup produktów dozowanych pojedynczo. Umożliwia to zmniejszenie ilości wytwarzanych śmieci i osiągnięcie sporych oszczędności. Często używane są również dekoracyjne serwetki papierowe, dostępne w różnych kolorach do wyboru – są one produkowane dla lokali, w których nadzwyczaj istotne jest wywołanie najlepszego wrażenia. Na szczególną adnotację zasługują serwetki papierowe marki Tork wyróżniające się wyjątkową chłonnością i wytrzymałością. Serwetki te można zakupić zarówno w odmianie pasującej do popularnych dyspenserów na stolik (poziomych oraz pionowych), jak i dozowników do zabudowy lub na bar.
Sklep VerdeAvis.pl
Petrus Serwis Piotr Janas
Staniątki 376
32-005 Niepołomice
Mob.: +48 783-332-495
E-mail:
[email protected]